Avortul, pro şi contra şi soluţii pentru această problemă

In jos

Sunteţi de acord cu avortul ?

100% 100% 
[ 4 ]
0% 0% 
[ 0 ]
 
Total voturi : 4

Avortul, pro şi contra şi soluţii pentru această problemă

Mesaj  Alexandru Sudiţoiu la data de Mar Iun 21, 2011 6:16 am

România ca ţară este cunoscută şi pentru cea mai mare rată de avort. Pe lângă faptul că avortul reprezintă un păcat de moarte şi o crimă în faţa lui Dumnezeu mai reprezintă şi o trădare faţă de naţiune ca întreg fiindcă în felul acesta se reduce numărul copiilor şi în final al românilor. Liderii, otaşii, diplomaţii,etc. de mâine nu sunt altceva decât copii de astăzi care or sunt intoxicaţi prin mass-media şi un mediu nu tocmai prielnic or sunt dezvalorizaţi or sunt ucişi prin aceasta crimă a avortului. De ce unele persoane nu mai au curajul să-şi înfăptuiască o familie sau să-şi asume rodul greşelilor lor ? Copilul repezintă cel mai mare dar pe care Dumnezeu îl poate face unei familii, un înger viu, şi totuşi ţara noastră care se laudă cu un titlu acordat de papă ( acela de ''ţara Maicii Domnului'' ) este pe primul loc în lume la avort. Ce soluţie există pentru a rezolva această problemă ? Ilegalizare ar fi un prim pas dar ar mai fi unii medici care să facă totul prin spate fără să fie prinşi, idei ?
avatar
Alexandru Sudiţoiu
Admin

Mesaje : 41
Data de înscriere : 21/06/2011
Varsta : 23
Localizare : Petroşani, judetul Hunedoara

Vezi profilul utilizatorului http://noualegiune.forumgratuit.ro

Sus In jos

Re: Avortul, pro şi contra şi soluţii pentru această problemă

Mesaj  RODaniel la data de Mar Iun 21, 2011 12:10 pm

La cum e tara asta.Copii mor si cei care traiesc le sunt spalate creierele.Daca sunt baieti ajung cocalari cu Mertzane si BMW si fetele ajung pe centura cernd cu sau fara prezervativ.

Totul incepe cu educarea tineretului si sa nu faca sex la varste de sub 18 ani sau peste 18 ani dar neprotejati.Al doilea rand este sa invatam medicii sa nu faca avorturi.Dar trebuie sa invatam ffamiliile sa faca cat mai multi copii

RODaniel

Mesaje : 31
Data de înscriere : 21/06/2011

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum