''Ostaşi, va ordon TRECETI PRUTUL ! ''

In jos

''Ostaşi, va ordon TRECETI PRUTUL ! ''

Mesaj  Alexandru Sudiţoiu la data de Mar Iun 21, 2011 10:56 pmAstăzi se împlinesc 70 de ani de când Mareşalul Conducător, Ion Antonescu, a dat ordinul suprem către armată română, iar aceştia au trecut Prutul pornind astfel războiul sfânt pentru eliberarea pământului strămoşesc alături de trupele Reichului german. Veşnică pomenire tuturor eroilor căzuţi în cruciada de la răsărit fie ei români, germani, unguri, croaţi, şi aşa mai departe. Toţi au căzut pentru a opri ciuma roşie ce venea de la răsărit. Sufletul Mareşalului este alături de noi!
De la 23 August 1944 şi până astăzi aceeaşi grupare de comunişti spurcaţi vinovată şi de moartea Mareşalului a încercat şi încearcă să scoată memoria acestui mare român din sufletul poporului dar ei nu vor reuşi niciodată fiindcă românii sunt conştienţi, măcar atât, de cine le-a fost zid şi liman neclintit în timpul celui de-al doilea război mondial conducând oastea română alături de trupele germane împotriva tăvălugului ce venea de la răsărit, apărând astfel drepturile, onoarea, demnitatea şi pământurile noastre.
De asemenea tot aceeaşi comunişti bastarzi continuă permanent să minimalizeze sacrificiul şi eroismul ostaşului român de pe frontul de est încercând să ne predea o istorie falsă cum că România ar fi fost ''ocupată'' de nazişti. Şi în ciuda acestor minciuni poporul român îşi aduce aminte cu mare drag de toţi cei care au murit pentru gloria sa în frunte cu militarii săi.
Astăzi, când se împlinesc 70 de ani de la trecerea Prutului noi, naţionaliştii români, avem sacra datoria de a le aduce aminte şi celor care au uitat de sacrificiul şi bravura înaintaşilor noştrii sfărâmând astfel jidul de minciuni care a fost ridicat împotriva lor. Asemeni predecesorilor noştrii trebuie să stăm împotriva minciunilor dar fără să ne ascundem ci stând faţă-n faţă cu inamicul chiar dacă acest lucru s-ar sfârşi printr-o tragedie. Memoria trecutului rămâne mai importantă decât interesele şi orgoliile personale. Şi să nu uităm că datoria noastră se rezumă în primul rând la fapte, astfel, să ne rugăm la Dumnezeu în permanenţă pentru sufletele martirilor noştrii, pentru ţara noastră, dar mai ales pentru ajutorul necesar întoarcerii Basarabiei la patria mamă.
În încheiere să ne aducem aminte de cuvintele Mareşalului şi anume că ''acesta nu este ultimul război, un altul va avea loc în care adevăratele graniţe ale naţiunilor vor fi decise şi atunci alţii vor încerca să facă ce am încercat eu.'' .

Honor et Patria!
avatar
Alexandru Sudiţoiu
Admin

Mesaje : 41
Data de înscriere : 21/06/2011
Varsta : 23
Localizare : Petroşani, judetul Hunedoara

Vezi profilul utilizatorului http://noualegiune.forumgratuit.ro

Sus In jos

Re: ''Ostaşi, va ordon TRECETI PRUTUL ! ''

Mesaj  RODaniel la data de Mar Iun 21, 2011 11:53 pm

O data care in foarte putine carti de istorie este trecuta Sad .

RODaniel

Mesaje : 31
Data de înscriere : 21/06/2011

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum